Tøm listen
avskarmning-top-image 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Støyskjerming

Støy – Ett problem, mange løsninger

Støydemping er en investering i økt effektivitet. Men hva som er best varierer fra tilfelle til tilfelle – vi finner riktig løsning for deg ved å kombinere ekspertise, erfaring og produkter av høyeste kvalitet. Foruten stillheten (og en god beskyttelse mot sprut, smuss og sveiseblink) får lokalet ditt også fleksibiliteten og raskt skape en forandring i utseende. De fleste av våre produkter finnes i en mengde ulike farger, størrelser og utførelser (f.eks. transparent/-dekkende/kombi) – alt for å passe dine krav.

1 Arbeidsplassvegger

Med våre støydempende vegger endrer du utseende på verkstedet på kun noen minutter samtidig som du får et stille arbeidsmiljø. Egner seg både for faste og tilfeldige arbeidsplasser. Vi har flere ulike alternativ, bl.a. varianter der du kan montere media langs veggen og slippe kabler og ledninger på gulvet – helt i tråd med 5S!

2 Veggpaneler

Vegger som består av perforerte plater og isolering. Legg merke til at disse ikke bare skjermer av, men også absorberer støy og skaper et stillere arbeidsmiljø. Vi tilbyr flere ulike varianter og tykkelser (standard er 50 mm) som absorberer lyd i ulike frekvenser. Monteres med fordel på vegg bakenfor en maskin – vi hjelper deg gjerne å regne ut beste plassering.

3 Støydempende forheng og plater

Utviklet for å brukes rundt en arbeidsplass med høyt støynivå. Platene har lav vekt og kan henges på en svingarm eller brukes i en utbrettbar vegg, forhengskjerm eller som en port. Forhengene kan brukes på samme måte som et vanlig beskyttelsesforheng der ekstra lydabsorberende evne trengs.

4 Beskyttelsesforheng

En enkel løsning som gjør stor forskjell. Et beskyttelsesforheng skjermer av, gir forutsetning for en strukturert arbeidsplass og beskytter effektivt mot smuss, sprut, trekk og skadelig sveiselys. Vi har også spesielle, ekstra solide, sveiseforheng og antistatiske forheng. Velg mellom flere ulike farger og materialer. Vil du ha et forheng med din bedrifts logo eller annet trykk, ordner vi det også!

5 Mobil Roll-up

Perfekt for reparatører og serviceteknikere som trenger en temporær arbeidsplass raskt. Flyttbar beskyttelse som skjermer av støy, smuss og sprut ved f.eks. sveising og sliping. Våre mobile roll-ups er en kompakt løsning som alltid er enkel å ha med seg i servicebilen eller servicevognen.

6 Forhengskjerm

Med våre mobile skjermer løser du enkelt et behov for en tilfeldig avskjerming. Skjermen er et stativ som du kompletterer med den duk eller plate som passer nettopp ditt behov for avskjerming og støydemping. Velg om du vil ha med eller uten hjul, samt mellom ulike rammeutførelser og størrelser.

7 Motordrevet rulleforheng

Perfekt i store verkstedlokaler der flere aktiviteter pågår samtidig. Med et enkelt tastetrykk forandrer du et helt lokale! Vi tilbyr både beskyttelsesforheng og støydempende forheng i motorisert utførelse. En vanlig løsning er å ha dekkende forheng nederst, og transparent øverst for å slippe igjennom lys og være synlig.

8 Strimmelforheng

Både tids- og strømbesparende! Våre plast- og strimmelforheng stopper effektivt kulderas og trekk i årets kjølige måneder. Da konstruksjonen er selvstengende trenger ikke en truck å vente på at porten skal åpne seg eller stenges. Et strimmelforheng fungerer også utmerket som støydempende avskjerming av arbeidsplasser der man ofte går inn og ut.

9 Maskininnbygging

Hvis en støykilde er dominerende, er ofte den beste løsninger å bygge den inn. Jo nærmere støykilden du kan dempe, desto mer effektivt blir det. (Som en bonus får du også et godt fungerende maskinvern). En maskininnbygging er en løsning som beregnes av vår akustikk og spesialbygges helt etter din behovsanalyse og unike forutsetninger.


Relatert materiell

Produkter