Tøm listen
toppbild Arbetsplatsutrustning

Arbeidsplassprodukter

Alt for en effektiv og ergonomisk arbeidsplass

Hvis du planlegger for en ny eller forbedret arbeidsplass kan vi hjelpe deg å finne riktig løsning. Med over 20 års erfaring som samarbeidspartner til industrien i Norden for mer effektive arbeidsplasser og et høyt kvalitativt sortiment har vi både resursene og kompetansen. Et godt eksempel på hva vi kan tilføre er Gigant 3D; et tegne- og tilbudsverktøy der vi tar fram ulike alternativ i form av 3D-skisser på den nye arbeidsplassen. Disse kan du senere studere i ro og fred og involvere de kolleger som kreves for å kunne ta den riktige beslutningen.

En viktig del i vårt tilbud er at vi har egen konstruksjon og design av store deler av vårt kjernesortiment. Ofte er det takket være dette som vi på en kostnadseffektiv måte kan tilpasse vår løsning til nettopp din situasjon.

Dette kundefokuserte tilbudet, som tar utgangspunkt i din situasjon er vi alene om i Norden og har vist seg framgangsrik for å forbedre industriarbeidsplasser rundt om i Norden.

Vi har arbeidsplassutrustning for både lager, industri og verksted. Med smart oppbevaring, ergonomiske arbeidsmøbler og smidige interne transporter øker produktiviteten. Vi på Gigant har et komplett sortiment med arbeidsbord, garderobeskap, verkstedskap, lagerreoler, jekketraller – og alt annet som trengs for å få en ergonomisk og effektiv arbeidsplass. Rett produkt på rett sted helt enkelt.

 

Planlegger du å bygge om eller bygge nytt? Kontakt våre spesialister så hjelper de deg å finne løsningen som gir deg en mer produktiv arbeidsplass – klikk her!

Bestill katalog

 

 


Relatert materiell

Produkter