Tøm listen

Katalog

Gigant har et komplett tilbud for effektive, sikre og ergonomiske industriarbeidsplasser. Sortimentet er delt opp i tre områder: Arbeidsplassprodukter, Løft & Lastsikring samt Miljøsikring. For våre arbeidsplassløsninger har vi mulighet til å velge produkter fra alle tre katalogene – alt i samråd med deg.

Velkommen til å bla, bestille eller laste ned våre kataloger her!

Gigant-lista-katalog_2480x3226

Gigant Lista Katalog

Sammen med LISTA leverer Gigant lagringsløsninger av høyeste klasse.
Et kjærkomment tillegg til vårt utvalg av Europas ledende merkevare, som over tid har blitt synonymt med konseptet verktøykabinett av profesjonell kvalitet, med krevende brukere langt utover verkstedindustriens grenser. Du finner LISTA innen offshore, militæret, helsevesenet, i Formel 1 – overalt der pålitelig kvalitet og funksjon
er avgjørende.

Bla i katalog Bestille katalog

Gigant-arbeidsplasskatalog_500x700

Gigant Arbeidsplasskatalog

I Gigant sin arbeidsplasskatalog finner du et bredt sortiment arbeidsplassprodukter. Alt fra hev- og senkbare bord med påbyggingsutstyr til oppbevaringsløsninger, traller, vogner og stoler. Produktene er tilpasset til det kvalitetsnivået som kreves for nordisk industri samt bygg og anlegg.

Last ned katalog Bestille katalog

GIG_KAT_miljo_NO_2018 omslag.indd

Miljøsikring

I Gigant sin katalog for Miljøsikring finner du et komplett sortiment for å kunne skape en mer miljøsikker arbeidsplass. Vårt spekter er utviklet for industriens behov og for på en smidig og kostnadseffektiv måte å skape en mer sikkert arbeidsmiljø. Vår løsning bidrar til at spill og lekkasje kan forebygges på en enkel måte. Katalogen bidrar til å gi deg bedre forutsetninger for å holde det rent og pent – og en mer effektiv arbeidsplass.

Last ned katalog Bestille katalog

Gigant-NO-Lyftkatalog-2019_500x707

Løft & Lastsikring

Gigants nye katalog for løft- & lastsikring inneholder et bredt sortiment av løfteutstyr, alt fra rundsling og spennbånd til elektriske taljer og kraner. Alt for å gi rett forutsetninger for både sikrere løft på arbeidsplasser og å sikre gods i forbindelse med transporter på en god måte. Vi har Nordens bredeste, lagerlagte sortiment med raske leveringstider.

Last ned katalog Bestille katalog

gigant-hjulkatalog-no_500x707

Hjulkatalog (kun i bla-versjon)

Vi kompletterer Gigants Arbeidsplassprodukt katalog med Hjulkatalog. Der finnes detaljert informasjon om hjul og trinser. Katalogen inneholder bl.a. møbelhjul, industrihjul og hjul til jekketraller samt tilbehør som kuleruller, vriplater og parkeringsbrems.

Last ned katalog Bestille katalogBestille katalogProdukter