Tøm listen
gigant_lyft-lastsakring_small

LØFT

VI HAR KUNNSKAPEN SOM REDUSERER FARENE

Ulykkesstatistikken taler dessverre sitt tydelige språk. Løft og lastesituasjonen er forbundet med flere risikomomenter og det skjer ulykker. Med risikoene kan forebygges og reduseres. Med et godt planlagt arbeidsmiljø og sikre rutiner kan de fleste ulykker unngås. Våre eksperter viser hvordan.

KUNNSKAP ER NØKKELEN

En riktig utformet arbeidsplass og riktig redskap skaper forutsetningene, kunnskap og kommunikasjon gjør den virkelige forskjellen. På Gigant tilbyr vi alle deler og vår kompetanse innen løfteteknikk, rutiner og produktvalg gir en helhet som skiller oss fra mengden.

Vi guider deg gjennom spørsmålsstillingene og utformer en like kostnadseffektiv som sikker løsning. Enklere for deg, tryggere for ditt personale.

FEM TRINN TIL SIKRERE LØFT

Med vår metode går vi igjennom alle behov og krav for å skape en løftesikker arbeidsplass. En stor del av utformingen styres av Arbeidsmiljølovens forskrifter og inngår selvfølgelig i våre løsninger. Gigant har løsningene for en sikrere industriarbeidsplass.

1. VALG AV PRODUKT

Vi tilpasser alt utstyr til din arbeidsplass for at hvert løft skal kunnes gjøres korrekt.

2. DOKUMENTASJON

Vi sikrer at hvert produkt holder riktig kvalitet og inneholder bruksanvisninger, sertifikat etc.

3. RUTINER

Vi hjelper til med å systematisere arbeidsmiljøarbeidet og skaper en høy sikkerhetsbevissthet.

4. OPPLÆRING

Sikkerhetsstiller at produktene brukes riktig og løftene skjer med minst mulig risiko. Vi har opplæring på alt personell.

5. INSPEKSJON

Alle løfteprodukter har et krav på inspeksjon og den må også dokumenteres. Vi har verktøyet og kunnskapen for å gjøre dette arbeidet så enkelt som mulig.

 

Ressurser for nedlasting:

Whitepaper: Løfteulykker skjer unødvendig
Brosjyre: Sikrere løft og økt effektivitet med Gigants ekspertkunnskap
Veiledning: Sikrere løft
Runde: Gigants løfterunde

Produkter