Tøm listen

2021-10-05

Gigant får nye eiere og  satser på å utvide forhandlernettverket

”Gigant ble lansert 1989 og er en ledene helhetsleverandør for høye kvalitets løsninger for arbeidsplass produkter til lager, industri og verksted.  Virksomheten omsetter for ca  250 millioner kroner, og er en av de største på markedet i Sverige , Norge og Finland. Gigant har i sin tid vært en del av  B&B Tools-konsernet, i senere tid Momentum Group.

Gigant får nå nye eiere og blir ett frittstående firma.

Ny hovedeier blir  Lars Lindgren, som tidligere blant annet har vært styreleder for Swedol. Lars er i dag eier av ett ti sifferet industri bedrifter,  gjennom sitt hovedfirma Axel Lindgren AB.

Deleier blir også Gigants VD Sofia Palmqvist, som fortsetter som VD etter oppkjøpet.

”Gigant har både ett heldekkende produktsortiment og høyt kunnskapsnivå i ett område, som blir viktig og samtidig kunnskapskrevende , i takt med økt fokus på godt arbeidsmiljø. Jeg ser frem til å være med og utvikle  Gigant, som langsiktig hovedeier ”, sier Lars Lindgren.

 

”Gigants ambisjoner er å få være den primære leverandørs partneren til alle grossister og forhandlere i Norden, når det gjelder arbeidsplass sortiment. Som ett uavhengig firma , får vi bedre forutsetninger med forsterke vårt forhandler nett.  Vi har en sterk økonomi og med den nye eier strukturen kommer vi til å ta neste nivå med å utvikle Gigant, gjennom å videre utvikle produktsortimentet og gjennom å fokusere  enda mer på ressurser ,  for å hjelpe  våre forhandlere med å utvikle helhets løsninger og tilpasse ut i fra hver sluttkundes behov”, sier Sofia Palmqvist.

 

For mer informasjon, kontakt:

Sofia Palmqvist 073-073 72 03, sofia.palmqvist@gigant.se
Lars Lindgren 070-222 31 22, lars@axellindgren.se

 

Produkter