Tøm listen
Orsbdsdäsfnj

Om oss

Nordens ledende leverandør av arbeidsplasutstyr

Gigant markedsfører et heldekkende produktsortiment for sikre, ergonomiske og effektive arbeidsplasser til lager, industri og verksted. Vi tilbyr utforming, ekspertrådgivning og driftssetting av komplette industriarbeidsplasser.
Helt fra starten av – eller som komplettering av en eksisterende arbeidsplass.

Vi har vært på markedet i over 20 år. I dag er vi Nordens ledende leverandør og ekspert på arbeidsplassutstyr. En posisjon vi har nådd ved et stadig fokus på nye attraktive og ofte også skreddersydde løsninger. Noe som er mulig da vi har en egen produksjon, design og konstruksjon sentralt i Sverige. I Norge er Gigant AS en del av Momentum Group, konsernet har ca. 1600 ansatte og omsetter for ca. 5,5 milliarder SEK pr år.

Hos Gigant finner du den kunnskapen og erfaringen som kreves for å skape produktløsninger som gir deg ergonomiske, effektive og sikre arbeidsplasser.

Vi tilbyr:

  • Et høykvalitativt, egenutviklet sortiment
  • Kundetilpassede løsninger
  • Kompletterende varemerker fra ledende leverandører
  • Egne selgere og et stort forhandlernett
  • Tegne- og tilbudsprogrammet Gigant 3D
  • Tjenester og opplæring

Foruten enkeltstående produkter tilbyr vi også utforming og ekspertrådgivning av komplette arbeidsplasser. Helt fra starten – eller som komplettering av en eksisterende arbeidsplass.

Kontakt våre spesialister så hjelper de deg å finne løsningen som gir deg en mer produktiv arbeidsplass – klikk her!

 

Kvalitet-, miljø- og arbeidsmiljøansvar

Gigant er kvalitet-, miljø- og arbeidsmiljøsertifisert i henhold til ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 og OHSAS 18001:2007 (vis/last ned pdf). Dette innebærer at vi og våre systemer kontinuerlig etterstreber å oppfylle stilte krav fra våre kunder, myndigheter og andre interessenter.

Kvalitet-, miljø- og arbeidsmiljøarbeidet i  Gigant drives som en integrert del av forretningsvirksomheten. Formålet med kvalitet-, miljø- og arbeidsmiljøpolicyene er å beskrive Gigants tilnærming til arbeid med kvalitetsspørsmål, miljøsaker og selskapets påvirkning på miljøet, arbeidsmiljøet og den tilnærmingen som alle ansatte i selskapet forventes å følge. I tillegg til våre interne rutiner er også Gigant AS stolt medlem av RENAS og Grønn Punkt.

DNV_SE_ISO_9001_ISO_14001_ISO_45001_col

Produkter