Tøm listen
Orsbdsdäsfnj

Om oss

Nordens ledende leverandør av arbeidsplassutrustning

Gigant markedsfører et heldekkende produktsortiment for ergonomiske og effektive arbeidsplasser til lager, industri og verksted. Vi har vært på markedet i over 20 år. I dag er vi Nordens ledende leverandør på arbeidsplassutrustning. En posisjon vi har nådd ved et stadig fokus på nye og ofte også skreddersydde løsninger. Noe som er mulig da vi har en egen produksjon, design og konstruksjon. I Norge er Gigant en del av B&B Solutions som inngår i konsernet B&B TOOLS AB.

Hos Gigant finner du den kunnskapen og erfaringen som kreves for å skape produktløsninger som gir deg ergonomiske, effektive og sikre arbeidsplasser. Vi tilbyr:

  • Et høykvalitativt, egenutviklet sortiment
  • Kundetilpassede løsninger
  • Kompletterende varemerker fra ledende leverandører
  • Egne selgere og et stort forhandlernett
  • Tegne- og tilbudsprogrammet Gigant 3D

Foruten enkeltstående produkter tilbyr vi også utforming og ekspertrådgivning av komplette arbeidsplasser. Helt fra starten – eller som komplettering av en eksisterende arbeidsplass.

Kontakt våre spesialister så hjelper de deg å finne løsningen som gir deg en mer produktiv arbeidsplass – klikk her!

ISO_9001_COL_SV

Kvalitet-, miljø- og arbeidsmiljøansvar

Gigant er kvalitet-, miljø- og arbeidsmiljøsertifisert i henhold til ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 og OHSAS 18001:2007. Dette innebærer at vi og våre systemer kontinuerlig etterstreber å oppfylle stilte krav fra våre kunder, myndigheter og andre interessenter.

Kvalitet-, miljø- og arbeidsmiljøarbeidet i  Gigant drives som en integrert del av forretningsvirksomheten. Formålet med kvalitet-, miljø- og arbeidsmiljøpolicyene er å beskrive Gigants tilnærming til arbeid med kvalitetsspørsmål, miljøsaker og selskapets påvirkning på miljøet, arbeidsmiljøet og den tilnærmingen som alle ansatte i selskapet forventes å følge.

Produkter